Martin Stangl ; [z německého originálu ... přeložila Hana Kendíková]
nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | 4. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 95 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-255-0541-0 (brož.) |
V této příručce Řez ovocných stromů se čtenář dozví, jakým způsobem provádět řez, aby strom přinášel svému pěstiteli radost v podobě bohaté úrody. Začínající i zkušené zahrádkáře seznamuje nejen se zásadami a druhy řezu, ale i s metodami doplňujícími řez, jako je vyvazování či rozpěry, které napomáhají tvarovat korunu. Kniha obsahuje také řadu informací o druzích větví a výhonů, nástrojích a pomůckách potřebných k řezu, způsobu ošetření ran a mnoho dalších užitečných rad a tipů. řada názorných nákresů a fotografií zobrazujících metody řezu a úpravy korun stromů praktické informace a rady týkající se řezu ovocných stromů i drobného ovoce užitečné adresy specializovaných obchodů a informačních center včetně internetových odkazůpřehledný rejstřík
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 351 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nová možné i jako dárek
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 139 Kč |
Zásilkovna | 119 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 130 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.