Petr Novotný ; [autorská spolupráce Marie Formáčková ; fotografie Eduard Karkan ... et al. ; kresby Lucie Pítrová]
nakladatel | Ottovo nakladatelství - Cesty |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | Čes. vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 120 |
poznámka | il. |
ISBN | 80-7181-632-9 (váz.) |
Další pokračování nejlepších receptů z Dobrýho kafe na Frekvenci 1 najdete v knize receptů HAM A MŇAM 3.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Proseč (Chrudim) | 0 Kč |
Proseč u Skutče, 53944 |
stav: výborný
Kniha v pořádku, akorát na deskách je v odlesku světla vidět pár šrámů, jinak bez vad
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 49 Kč |
osobní předání – Zlín | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 77 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
Balíkovna | 100 Kč |
osobní předání – Česká Lípa | 0 Kč |
osobní předání – Nový Bor (Česká Lípa) | 0 Kč |
stav: zachovalá
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Ďáblice (Praha) | 0 Kč |
stav: pěkný stav
kniha | 75 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Velký Osek (Kolín) | 0 Kč |
stav: nepoužitá, pouze prolistovaná
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
osobní předání – Budyně nad Ohří (Litoměřice) | 0 Kč |
osobní předání – Roudnice nad Labem (Litoměřice) | 0 Kč |
stav: výborný
Rok vydání: 2001
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
stav: dobry stav
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
osobní předání – Břevnov (Praha) | 0 Kč |
stav: nečtená
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 49 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.