Eric Treuille, Ursula Ferrignová ; fotografie Ian O'Leary
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 2. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 168 |
rozměry | 29 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1499-2 (váz.) |
Stůl není prostřený, dokud na něm neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa. Rady a tipy, jaké zvolit suroviny, intormační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie nabízejí bohatý výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Slušný stav
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 15krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.