nakladatel | Closer |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
stran | 196 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-905237-4-6 (brož.) |
Chcete-li se skutečně naučit vařit, musíte umět něco víc, než jen recepty. Musíte znát kuchařské techniky a také suroviny. V nové knize Zdeňka Pohlreicha se seznámíte s technikami přípravy vývarů, omáček, jak správně pracovat s masem a vejci. Opět nechybí oblíbená kapitola o grilování. Připravili jsme pro vás více jak 70 osvědčených receptů. Vařte jako šéf!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
Kniha v super stavu, nepoškozená, jako nová. Viz foto.
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hrabůvka (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
osobní předání – Zábřeh (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Ostrava Zábřeh - u zastávky Kino Luna nebo Kotva Ostrava Hrabůvka - u zastávky Josefa Kotase nebo Poliklinika |
stav: nová, ještě zatavená v plastovém obalu
kniha | 400 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
stav: Bez vad.
kniha | 80 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
stav: jako nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
všední den 7-14 hod, Pankrác |
stav: Úplně nová
kniha | 400 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
stav: dobrý
na obalu známky používání, uvnitř velmi dobrý
kniha | 215 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Nové Město na Moravě (Žďár nad Sázavou) | 0 Kč |
stav: Dobrý, lehce ohnutá zadní strana
kniha | 350 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žižkov (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 64krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.