nakladatel | Forsapi |
---|---|
edice | Stručné informace pro pacienty ; sv.5 |
rok vydání | 2018 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 130 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-87250-40-2 (brož.) |
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy. Kromě podrobného přehledu vhodných a nevhodných potravin včetně průmyslově zpracovaných obsahuje recepty vhodné pro diabetiky a jedince s nadváhou respektive obezitou, kteří z jakýchkoliv důvodů nemohou konzumovat lepek. Najdeme v ní i příklad jídelního lístku. Je vhodná i pro ty, kteří se chtějí stravovat zdravě při současném vyloučení lepku ze stravy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
Viktorinova 3, 140 00 Praha 4 |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 88 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.