Shane Peterson, Kathryn Lukas, překlad Martina Benešová
nakladatel | Anag |
---|---|
rok vydání | 2021 |
vydání | 1. |
stran | 372 |
rozměry | 24 cm |
ISBN | 978-80-7554-332-5 (váz.) |
Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.