kolektiv autorů, Pavla Burešová
nakladatel | Wolters Kluwer |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 156 |
ISBN | 978-80-7478-498-9 |
Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.