překlad Eugen Štumpf
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 28 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-0970-7 (váz.) |
Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Přeloženo z německého originálu.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 89 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Kladno | 0 Kč |
stav: výborný, kniha je úplně nová
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
stav: Výborný stav
Kniha jako nová
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec XIV-Ruprechtice (Liberec) | 0 Kč |
Balík s knihou odesílám co nejdříve, většinou hned druhý den po zaplacení objednávky. Osobní předání je možné po domluvě v Liberci v Ruprechticich, v centru města nebo za Globusem. Knihy jsou z nekuřácké domácnosti. |
stav: velmi dobrý, jako nová (fb37)
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 77 Kč |
Balíkovna | 38 Kč |
stav: nová
orig zabalená
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
stav: Úplně nová
kniha | 120 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Stodůlky (Praha) | 0 Kč |
Metro B Nové Butovice |
stav: Nova
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.