Karen Sullivan, překlad Jitka Rákosníková
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 23 cm |
ISBN | 978-80-249-2500-4 (váz.) |
Báječné dorty! Naučíte se, jak používat modelovací hmotu, jako je marcipán, fondán, máslová poleva, temperovaná čokoláda a bílková poleva. Můžete si vyzkoušet více než 100 technik zdobení popsaných krok za krokem a doplněných tipy profesionálů, aby každá byla stoprocentně spolehlivá. Lahodné recepty na dorty a dezerty v široké škále vůní, chutí, konzistence, tvarů a velikostí vaši rodinu a přátele naprosto uchvátí.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2014 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 384 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.