Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová]
nakladatel | Víkend |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 2. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Líbeznice |
stran | 95 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7433-011-7 (váz.) |
Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
Kniha bez poškození, pouze uvnitř překryta razítka (vyřazeno z knihovny)
kniha | 380 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Vsetín | 0 Kč |
stav: VÝBORNÝ NOVÁ
kniha | 650 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
osobní předání – Borovina (Třebíč) | 0 Kč |
Třebíč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.