Kniha Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa - certifikovaná metodika : [metodická pomůcka pro zemědělskou praxi] - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

David Zapletal, Pavel Suchý, Eva Straková

kniha Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa certifikovaná metodika : [metodická pomůcka pro zemědělskou praxi], Veterinární a farmaceutická univerzita Brno 2012
nakladatel Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
rok vydání 2012
vydání Vyd. 1.
místo Brno
stran 39
rozměry 25 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-7305-615-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy


Poslední navštívené (vypsat vše)