Kniha Technologie přípravy pokrmů II - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk

nakladatel Merkur
rok vydání 1994
vydání 3. čes., upravené vyd.
místo Praha
stran 350
rozměry 20 cm
ISBN 80-7032-302-7 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(3)
Brno-město, Bystrc
79 Kč

stav: Dobrý

Možnost osobního předání Brno (Bystrc, město, starý Lískovec) či zaslání zásilkovou, balíkovnou a DPD. #Brno #osobnipredani #osobnipredanibrno #zasilkovna #balíkovna #dpd #dpdpickup #levne #levny

kniha 79 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
osobní předání – Bystrc (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
100 Kč

stav: dobrý

razítka školy, roh hřbetu odrbaný

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 150 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy