rok vydání | 2017 |
---|---|
vydání | 1. |
stran | 125 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-7459-146-4 (váz.) |
Od jara do zimy nám příroda nabízí rostlinky plné vitamínů, minerálů a enzymů. Naše babičky sice nevěděly, co jsou enzymy, ale tyto dary přírody naplno využívaly. Medvědí česnek či divoká pažitka nejen čistí, ale i skvěle dochutí mnohé jídlo. Zázračné jsou kopřivy a pampelišky, které obsahují hodně železa, takže pomáhají s krvetvorbou, pomáhají odvádět z těla škodlivé látky a výborně se hodí na jarní očistné kúry. Ale nesmíme přehlédnout půvabné sedmikrásky, jitrocel, řebříček či hluchavku, které oživí zeleninový salát nebo polévku. Skvělý je šťovík žabinec ptačinec, bršlice kozí noha, mateřídouška, šrucha a kokoška pastuší tobolka. Jedlých a chutných rostlinek je spousta, stačí se poučit a dívat kolem sebe a postupně vyzkoušet, co našemu tělu vyhovuje.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.