text Gabriele Gugetzerová ; styling a fotografie Studio L'eveque - Tanja a Harry Bischofovi ; [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 125 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1356-8 (váz.) |
Předkrmy a dezerty – vytříbená předehra nebo sladké finále? Zde najdete oboje: jemná sousta před hlavním chodem i sladké tečky po něm. Nebo si sestavíte kompletní menu z mnoha vybraných maličkostí. Menší porce plné vůní a různých chutí lze co nejrůzněji kombinovat a sestavit z nich vždy zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času a všechny suroviny jsou dostupné na trhu. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů. Artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku, čokoládová pěna, krevety v rosolu, krůtí závitky se šunkou a šalvějí, kuličky z jehněčího masa s wasabi, lososové závitky, mango s bílou čokoládou, palačinky plněné mletým telecím masem, rostbíf s oblohou, bagel s kaviárem, japonský nudlový salát, vejce plněná pestem, vepřové masové kuličky... Recepty pro všechny, kteří dobře plánují pohoštění a milují pestrý stůl. Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 45 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.