Martin Jiskra ve spolupráci se sommelierem Dušanem Piedermanem ; [fotografie Jaroslav Jiřička]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 126 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-249-0674-0 (váz.) |
Pokrmy z masa a ryb, v nichž hlavní roli hraje zelenina 53 receptů, které obsahují postupně jarní, letní, podzimní a zimní zeleninu či ovoce. Všechny použité suroviny jsou běžně k dostání. Každý recept je doplněn barevnou fotografií. K jídlu je důležitý také nápoj. Sommelier Dušan Piederman se ve vínech vyzná a k zeleninovým pokrmům vybral harmonicky ladící chutě ověřených vín.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 61 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
osobní předání – Blovice (Plzeň-jih) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
po předchozí domluvě |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.