fotografie Mike Cooper]
nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2010 |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 176 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7391-246-8 (kroužková vazba) |
Pro mnohé z nás není vždy snadné najít čas na nakupování a vaření. Linda Doeserová však dokazuje, že příprava chutných a zdravých pokrmů nemusí být časově náročná. S pouhými čtyřmi surovinami dokážeme udělat nečekaně mnoho rozmanitých pokrmů snadno a během okamžiku. Při konečné úpravě pokrmů pomohou i inspirativní barevné fotografie. Pusťme se tedy do vaření a přesvědčme se sami, že vařit ze čtyř surovin je skutečně jednoduché! Vyzkoušíme třeba chřestovou polévku, lososa se sýrem a šunkou, hovězí na černém pivu, dušené jehněčí s bramborami, krůtí stehna s hořčicí, zapečená rajčata s lilky, slaný koláč se sýrem nebo pečená jablka se zázvorem.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zachovalá viz popis níže!
Kroužková vazba v pevných deskách, vydáno v roce 2010. Na deskách vazby drobné oděrky a škrábance!! vnitřek je pěkný, čistý a nepoškozený, obsah nepoškozen!
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
Praha 4 a okolí, nejlépe Chodov,Háje,Libuš, Modřany. V centru možnost předání u metra I.P.Pavlova. Po vzájemné dohodě možnost předání na jiném místě. |
stav: dobrý
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba je po dobu rekonstrukce mostu Út-Čtv 13-17, v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.