nakladatel | Closer |
---|---|
rok vydání | 2012 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 203 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-905237-0-8 (brož.) |
Pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu. Více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly. Poradíme vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete šéfem právě vy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
kniha | 333 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Proseč (Chrudim) | 0 Kč |
Proseč u Skutče, 53944 |
stav: Výborný
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
osobní předání – Hořovice (Beroun) | 0 Kč |
osobní předání – Pletený Újezd (Kladno) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 29krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.