nakladatel | Ivo Železný |
---|---|
rok vydání | 1991 |
vydání | 5. vyd. |
místo | Praha |
stran | 73 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | obr. |
ISBN | 80-7116-065-2 (brož.) |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zachovalá
Slušný stav viz foto.
kniha | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Chrást (Nymburk) | 0 Kč |
Předání v Chrást je možné téměř kdykoliv. Předání v Holešovicích je možné každý lichý týden, kdykoliv od 14:30 do 22:00, nebo každý sudý týden, kdykoliv od 6:30 do 14:00, z důvodu střídání odpoledních a ranních směn. |
stav: dobrý
kvalitní kniha plná receptur pro cukráře a perníkáře
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: zachovalý
kniha | 88 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Velmi dobrý stav
listy mají žlutý nádech
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka |
stav: dobrý
Již název knihy hovoří za vše .....
kniha | 121 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: výborný
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Jablonec nad Nisou | 0 Kč |
stav: dobrý
Lze předat dle domluvy i někde v Praze.
kniha | 90 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Kunratice (Praha) | 0 Kč |
Přesné místo a hodina předání dle dohody. Lze i o víkendu. Prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 15krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.