Kniha Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů

kniha Bezpečnost pokrmů v gastronomii HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování, České a slovenské odborné nakladatelství 2004
nakladatel České a slovenské odborné nakladatelství
rok vydání 2004
vydání Vyd. 1.
místo Praha
stran 183
rozměry 30 cm +
poznámka barev. il.
ISBN 80-903401-0-5 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 3 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Poslední navštívené (vypsat vše)