Jenny Staceyová
nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2005 |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 15 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7209-732-6 (váz.) |
Tato inspirativní kuchařka nabízí 120 receptů, které vás přesvědčí o lákavosti a hlavně výborné chuti dnešních vegetariánských pokrmů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: bezvadný stav
kniha | 55 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Horní Měcholupy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
stav: téměř výborný, nová, nečtená
kniha | 55 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 84 Kč |
Balíkovna | 44 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání ideálně na metru B či A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po předchozí domluvě. Obvyklý čas v rozmezí cca. 8 - 20 hod. |
stav: Jako nová - čtená
-
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
osobní předání – Ďáblice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Letňany (Praha) | 0 Kč |
stav: VÝBORNÝ
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
osobní předání – Borovina (Třebíč) | 0 Kč |
Třebíč |
stav: nová vhodné jako dárek
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 139 Kč |
Zásilkovna | 119 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin |
stav: nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Teplice | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.