Kniha The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day - eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová

kniha The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day eight symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003, Academia 2005
nakladatel Academia
rok vydání 2005
vydání 1st ed.
místo Praha
stran 300
rozměry 25 cm
poznámka il.
ISBN 80-200-1325-3 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy