nakladatel | Vašut |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 624 |
rozměry | 29 cm |
ISBN | 80-7236-342-5 (váz.) |
Zlaté rady pro každý případ: pro začátečníky pro spěchající za pár korun pro každou sezonu pro pohoštění ...francouzská cibulačka...gratinované palačinky...maďarský bramborový guláš...pstruzi po mlynářsku...bifteky s bylinkovým máslem...ohnivá kuřecí stehýnka...bagety zapečené s mletým masem...švýcarský sýrový koláč...bramborový chléb...řecký selský salát...grilovaná zelenina...mouřenín v košilce...vánoční štóla...mramorová bábovka...čokoládové lanýžky...mojito...irská káva...
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2006 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 98 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: velice zachovalá - desky trochu odřené hrany
na hřbetu v hraně prasklina cca 6cm další desítky knih o vařenu najdete v naší nabídce
-281124-
Bez razítek a bez podpisů
Víte že můžete objednat více knih najednou ??? Pokud si ode mne zadáte hromadnou objednávku, více knih, ušetříte na poštovném
kniha | 77 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: Pěkná, nečtená
kniha | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
kdykoli od 10:00 do 19:00 |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.