Zdeněk Roubínek ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
nakladatel | Dona |
---|---|
rok vydání | 2001 |
místo | České Budějovice |
stran | 158 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-86136-93-0 (brož.) |
Další z řady úspěšných kuchařek předního odborníka v oblasti gastronomie přináší 330 nejžádanějších a nejoblíbenějších receptů na úpravu kuřecího masa. Tato praktická kuchařka by neměla chybět v dnešní době v žádné domácnosti.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Vyborny
Jako nová, nectena, nepoužívaná, jen prolistovana.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 60 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Benešov | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Týnec nad Sázavou (Benešov) | 0 Kč |
stav: výborný, jako nová
kniha | 65 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
osobní předání – Holýšov (Domažlice) | 0 Kč |
stav: výborný
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 55 Kč.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.