nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 1999 |
vydání | 1. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 64 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7209-181-6 (brož.) |
Pokud se domníváte, že mexická kuchyně začíná a končí s guacamole, chilli con carne a tacos, budete možná překvapeni. Kromě těchto tradičně oblíbených, zde najdete spousta dalších netradičních receptů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: V dobrém stavu
Zašlu společně s další knihou stejné edice ZDARMA, můžete si vybrat:
Pizzy a zapékané toasty
Irská kuchyně
Francouzská kuchyně
Oblíbené pokrmy z brambor
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 92 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Teplice | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.