Marion Trutterová, editorka ; Günter Beer, fotograf
nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 488 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | barev. il., mapy, portréty |
ISBN | 978-80-7391-269-7 (váz.) |
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: mírně opotřebená, na hřbetu flíčky
kniha | 1250 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 68 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Odběrné místo je naše prodejna Rekomando/Polí (Trojanova 9, Praha 2), otevírací doba po-so 10-18h - jen prosím vyčkejte na výzvu k převzetí! (Bez výzvy se může stát, že Vaše zboží nebude ještě připraveno) |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 14krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.