nakladatel | ZEMS |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 191 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-7205-153-9 (Pragma : váz.) |
ISBN | 80-903305-9-2 (Miroslav Zukal - ZEMS : váz.) |
Dozvíte se zde, proč je zelený čaj tak účinný a jak jej můžete používat k léčení nebo jen pro potěchu chuťových buněk. Nahlédnete pod pokličku zajímavého vědeckého výzkumu. Vydáte se po stopách jeho dlouhé a bohaté historie, dozvíte se něco o jeho specifických účincích nebo jak ho lze uplatnit při prodlužování mládí nebo v boji proti zubnímu kazu a zánětům dásní. Abyste ho opravdu uměli užívat co nejlépe, přináší kniha i něco o druzích, přípravě a jeho skladování.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2006 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 98 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Dobrý
K nákupu daruji druhou knihu o zeleném čaji ,
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 85 Kč |
osobní předání – Uherský Brod (Uherské Hradiště) | 0 Kč |
Okolí Uherského Brodu - Bojkovic ( bydlím v Šumice, případně lze i Nivnice nebo Nezdenice).objednávku je prosím potřeba zaplatit na trhknih, jinak nevidím žádné Vaše údaje a nemám Vás jak kontaktovat. |
stav: dostatecny
kniha | 79 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: nepoužitá
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Sokolov | 0 Kč |
stav: dobrý stav
kniha | 135 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 69 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.