[fotografie Jiří Poláček]
nakladatel | GEN |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | 1. |
místo | Liberec |
stran | 111 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-86681-00-9 (brož.) |
Jedná se o jídla zejména čínské, thajské i asijské kuchyně a předpisy se týkají polévek, krevet, ryb, kuřete, masa, vajec, pečiva, zeleniny a ovoce. Přehled surovin a návody na přípravu jsou stručné, ale srozumitelné.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.