[fotografie Jiří Poláček]
nakladatel | GEN |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | 1. |
místo | Liberec |
stran | 111 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-86681-00-9 (brož.) |
Jedná se o jídla zejména čínské, thajské i asijské kuchyně a předpisy se týkají polévek, krevet, ryb, kuřete, masa, vajec, pečiva, zeleniny a ovoce. Přehled surovin a návody na přípravu jsou stručné, ale srozumitelné.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.