nakladatel | Academia |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | Vyd. 2., přeprac. a rozš. |
místo | Praha |
stran | 511 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. (některé barev.), 1 mapa, portréty, faksim. |
ISBN | 978-80-200-1991-2 (váz.) |
Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka pracovala také s materiálem paleobotanických, osteologickým, ale i etnografickým, přičemž i v tomto směru byla v pracovním styku s předními světovými odborníky. Tato kniha je už její čtvrtou o dějinách výživy a dovršuje cyklus poznání výživy a vaření od počátku lidstva do období národního obrození. Je věnována období nejdelšímu a na odbornost a rozsah speciálních znalostí nejnáročnějšímu.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý stav
Kniha je ve stavu nová, pouze drobné vady na obálce
kniha | 1499 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 70 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
kdekoliv na metru |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 15krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.