Kniha Jídlo a pití v pravěku a ve středověku - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Academia
rok vydání 2011
vydání Vyd. 2., přeprac. a rozš.
místo Praha
stran 511
rozměry 21 cm
poznámka il. (některé barev.), 1 mapa, portréty, faksim.
ISBN 978-80-200-1991-2 (váz.)

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka pracovala také s materiálem paleobotanických, osteologickým, ale i etnografickým, přičemž i v tomto směru byla v pracovním styku s předními světovými odborníky. Tato kniha je už její čtvrtou o dějinách výživy a dovršuje cyklus poznání výživy a vaření od počátku lidstva do období národního obrození. Je věnována období nejdelšímu a na odbornost a rozsah speciálních znalostí nejnáročnějšímu.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1)
Žižkov
1500 Kč

stav: jako nová

kniha 1500 Kč
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem
osobní předání – Žižkov (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 28 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 14krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy