nakladatel | Metafora |
---|---|
rok vydání | 2002 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 95 |
rozměry | 27 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-86518-49-3 (brož.) |
Co jsou dezerty, sladkosti, zákusky, moučníky, ví úplně každý, na to ani nemusíte být cukrářský profesionál, tahle kniha však kromě toho nese v podtitulu termín konvenience, a s tím by laikové trochu potíží mít mohli. Co to znamená? Jedná se o odborně připravené směsi, potraviny a přísady, které slibují rychlou a nenáročnou přípravu. A právě důkladný popis jejich využití a veškeré práce s nimi je stěžejním tématem téhle zajímavé a u nás zatím ojedinělé publikace. Zatímco nejrůznějších kuchařek, rozličného zaměření a kvalit, vychází celá spousta, dosud tu citelně chyběla kniha určená jak podnikavým a zvídavým amatérům, tak začínajícím i pokročilým profesionálům. S trochou nadsázky by se dalo říci, že takovou knihu prostě nemohl napsat nikdo jiný než právě známá pražská cukrářka Dana Dezortová. V současné době je šéfkou prosperující cukrářské výrobny, která zásobuje hned čtyři její firemní cukrárny. V této nevšední publikaci naleznete přehledně řazené a srozumitelné recepty, doplněné skvělými a názornými barevnými fotografiemi, podle nichž dokáže požadovanou pochoutku vyrobit snad úplně každý.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2002 Stav: Dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 164 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Velmi dobrý stav
T138
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 180 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.