Simon G. Brown ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Svobodová]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1400-8 (váz.) |
Představujete si makrobiotiku jako hodnotnou, zdravou, ale mdlou stravu? Zapomeňte na to! Makrobiotika klade důraz na kvalitu a pestrost a se správným jídelníčkem můžete dlouhodobě prospět svému tělu a duši. Kniha vám odpoví na to, jak sestavit makrobiotický jídelníček přesně na míru, jak zlepšit zdraví prostřednictvím vybraných potravin a jak snadno připravit vhodné, a přesto lahodné jídlo. Poskytne vám veškeré informace o potravinách používaných v makrobiotické kuchyni.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2010 Stav: Mírně opotřebená, odřené desky, lehce cítit po vlhkosti. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 76 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Jako nova
Perfektni stav
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: nova
kniha | 190 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Perfektní
Kniha je úplně nová v perfektním stavu
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Chomutov | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
Posílám přes Zásilkovnu.
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kamýk (Praha) | 0 Kč |
stav: Jako nová
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.