nakladatel | Slovart |
---|---|
edice | Špalíček receptů |
rok vydání | 2003 |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 256 |
rozměry | 15 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7209-476-9 (váz.) |
Recepty s mnoha barevnými fotografiemi jídel i návodů k přípravě. Víte například, že některé těstoviny se dají obarvit jinými potravinami? A že existuje přibližně 200 různých tvarů a zhruba třikrát tolik jejich názvů? Nevíte? Pak je tato publikace pro vás tou nejlepší volbou.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
čistá, nepoškozená, může být dárek
kniha | 51 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Michle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Záběhlice (Praha) | 0 Kč |
Předání v Praze 10 (Zahradní Město/Strašnice/Hostivař/Záběhlice) nebo v Praze 4 (Pankrác,Michle,Krč) na stanicích MHD v odpoledních hodinách. Dále je možné předání na trase Praha-Zbraslav-Davle-Štěchovice-Slapy, nepravidelně, podle telefonické dohody. |
stav: jednou prectená
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Cheb | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Zdiby (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Minimálně používaná, stav velmi dobrý
Pevná vazba, rovný hřbet, čisté stránky.
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Balíkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
Dejvické divadlo. |
stav: viz dále
Těstoviny Autor: Bridge, Tom Místo vydání: Praha Počet stran: 256 s. Rok vydání: 2003 Vazba: vázaná Stav: dobrý Nakladatel: Slovart Kategorie: Kuchařky Edice, série: kniha Vytvořeno: 2019-03-13 16:20:20 Naposledy upraveno: 2021-08-03 10:06:36
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.