nakladatel | Fragment |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 224 |
rozměry | 190x140 |
ISBN | 978-80-253-2241-3 |
Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení! Jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb • jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu • druhy nožů a na co je používat • jak o nože správně pečovat. Všechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2014 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 142 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 50 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.