nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. české vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 128 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7352-377-9 (brož.) |
V této knize najdete více než 80 chutných receptů na úpravu masa, ryb, drůbeže a vegetariánských pokrmů. Navíc v ní najdete zasvěcené rady pro výběr grilu, grilovacího náčiní a správné grilování.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Ústí nad Labem-centrum (Ústí nad Labem) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.