Anne Iburg ; [z německého originálu ... přeložila Helena Dupaľová]
nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2004 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 301 |
rozměry | 18 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7234-379-3 (váz.) |
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová možné i jako dárek či pro sběratele
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 119 Kč |
Balíkovna | 99 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Podolí (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Anděl,Národní,Karlovo nám.,I.P.Pavlova,Můstek,Muzeum,Hlavní nádraží...apod.čas dle dohody kdykoliv tedy 7 dní v týdnu 7-22 hodin |
stav: Velmi pěkný stav.
Jako nová.
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.