Kniha Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel

Achim Samwald ; [přeložila Jitka Koubková]

nakladatel Grada
rok vydání 2008
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
stran 127
rozměry 19 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-247-2566-6 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(14290)
Liberec I-Staré Město
252 Kč

stav: viz dále

2008 Stav: Dobrý. Vazba: Brožovaná

kniha 252 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(14290)
Liberec I-Staré Město
318 Kč

stav: viz dále

2008 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná

kniha 318 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(139)
Borovina
290 Kč

stav: VÝBORNÝ

kniha 290 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
Zásilkovna  110 Kč
osobní předání – Borovina (Třebíč)  0 Kč
Třebíč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


tugarin 16. 12. 2021
Anotace
Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky. V usušených plodech zůstávají uchovány všechny vitaminy, minerální látky, ale i vláknitá struktura. Při správném způsobu skladování budete tedy díky sušení mít po ruce v každém ročním období vlastní ovoce a zeleninu. Nechte se inspirovat lahodnými recepty! V knize najdete návody, tipy a rady, doby sušení a uskladnění sušeného materiálu i skvělé recepty s usušenými potravinami. Achim Samwald se více než 20 let zabývá sušením ovoce, zeleniny, hub a bylinek. Při četbě této knihy se seznámíte s jeho bohatými zkušenostmi.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy