nakladatel | Grada |
---|---|
rok vydání | 2006 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 75 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-247-1445-0 (brož.) |
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho si mohou smíchat různé ovoce podle své chuti. V publikaci jsou uvedeny různé možnosti tohoto zpracování i s recepturou. Zájemci o moštování jsou tu k dispozici dostatečně podrobné popisy technologie výroby moštu a obrázky zařízení, která jsou k moštování zapotřebí. Zčásti jsou k dostání ve specializovaných obchodech za rozumné ceny, zčásti si je zahrádkáři mohou vyrobit sami, s čímž má autor vlastní zkušenosti. Proto tu jsou i návody na domácí výrobu některých zařízení. Z obsahu: užitkové hodnoty a složky ovoce, ovoce vhodné k moštování, schéma zpracování tvrdého ovoce, zařízení pro přípravu ovoce, drcení, lisování, sterilizace, přímá spotřeba, skladování, výroba jablečného vína a kalvadosu, plnění, využití vylisované drtě, bezpečnostní a hygienické zásady atd.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.