text Cornelia Trischberger ; fotografie Michael Wissing
nakladatel | Vašut |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | České vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 142 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7236-750-4 (brož.) |
Kdo je vlastně z našeho hlediska lenoch? Ten, kdo vaří s minimálními náklady při nákupu i přípravě a kdo se řídí heslem: šikovně nakupovat, optimálně kombinovat, rychle uvařit a v klidu si pochutnat. Naše "Rychlé čtyřky" z hotových výrobků a další recepty vnesou rychlost do vaší kuchyně. Všechno vám usnadní navíc i čtyři menu pro lenochy a nákupní seznam s veškerými přísadami, které tato kniha obsahuje. Vstupte s námi do podivuhodného světa líných kuchařů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: výborný stav
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Hovorčovice (Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Kyje (Praha) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Michle (Praha) | 0 Kč |
stav: Perfektní
kniha | 70 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
stav: Úplně nová
Osobní předání možné i v Praze
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Česká Třebová (Ústí nad Orlicí) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.