nakladatel | Reader’s Digest |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7406-020-5 (váz.) |
Rýže a obiloviny jsou zdrojem složitých sacharidů, které nám dodávají dlouhodobou energii, luštěniny zase zdrojem kvalitních bílkovin. Kniha vám poradí, jak připravit toskánskou polévku z bílých fazolí, bylinkové rizoto se šafránem nebo cizrnový salát s chlebem pita a mnoho dalších dobrot.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: na hřbetu mírně vybledlá
kniha | 80 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Brno - centrum, Bohunice, Královo Pole, Řečkovice, čas dle domluvy |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 7krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.