nakladatel | CookBook |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 158 |
rozměry | 25 cm |
poznámka | barev. il., portréty |
ISBN | 978-80-903944-9-0 (váz.) |
„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Jmenuje se Iveta Fabešová.“ Dobrou chuť.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný
T279
kniha | 400 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
stav: nová
jen prolistovaná
kniha | 599 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 43krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.