Caroline Brewester, překlad Eva Kalábová
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2012 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 160 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1662-0 (váz.) |
Fondánový nákyp z tmavé čokolády, neodolatelně hladká krémová mléčná rýže, šťavnaté ovoce, křupavá banánová tempura máčená v karamelové omáčce nebo osvěžující citronový tvarohový koláč... Jejich příprava zabere pouhých 5, 10, 15, 20, 25 a 30 minut. Potřebujete pár základních surovin a tuto knihu. Je tak snadné připravit lahodné, nápadité dezerty svůdných chutí a vůní!
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2012 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 54 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: dobry
ctena, dobry stav
p4
kniha | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Výborný
kniha | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – České Budějovice 1 (České Budějovice) | 0 Kč |
Centrum |
stav: výborný
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
stav: Pěkná
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
stav: nová, nepoškozená
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Podbořany (Louny) | 0 Kč |
osobní předání – Vroutek (Louny) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 70 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.