[přeložila Zdena Svěráková]
nakladatel | Grada |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 96 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-247-1172-9 (brož.) |
Pizza Margherita. Pizza čtvero ročních období. Pizza al tonno. Pizza Capricciosa. Calzone. Quiche lorraine. Alsaský koláč... Každý si tu přijde na své. Tato kniha nabízí nejlepší recepty na přípravu klasické pizzy, rafinované quiche a tarte, masového a zeleninového závinu, pikantních koláčů a chutného drobného pečiva.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 40 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.