Kniha Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso - 334 receptů - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel František Beníšek
rok vydání 2008
vydání 1. vyd.
místo [Teplice]
stran 192
rozměry 25 cm
ISBN 978-80-87089-13-2 (váz.)

Tato knížka přináší soubor předpisů na kompoty, marmelády, rosoly, sterilovanou zeleninu, kečupy a čatní. Najdete v ní postupy na zmrazování zeleniny, ovoce a hub, sušení, uzení, konzervování, výrobu klobás a likéru.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(179)
Benešov, Příbram I, Sedlčany
150 Kč

stav: jako nová

kniha 150 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Benešov  0 Kč
osobní předání – Příbram I (Příbram)  0 Kč
osobní předání – Sedlčany (Příbram)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy