Kniha Kuchařské umění od A do Z - 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová]

nakladatel Rebo
rok vydání 2010
vydání 3. vyd.
jazyk česky
místo Čestlice
stran 719
rozměry 23 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-255-0339-3 (váz.)

1000 receptů a rad v 1000 fotografiích Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(12)
200 Kč

stav: úplně nová

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  60 Kč
(1)
380 Kč

stav: použitá

kniha 380 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
(361)
Hostivice, Rudná, Zličín
114 Kč

stav: nová

kniha 114 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Hostivice (Praha-západ)  0 Kč
osobní předání – Rudná (Praha-západ)  0 Kč
osobní předání – Zličín (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy