nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Brno |
stran | 151 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | barev. il., portréty, mapa |
ISBN | 978-80-251-2470-3 (brož.) |
Patříme k pivním velmocím. Ke králům, kteří vědí jak ocenit a dobře zužitkovat bohatství, které se jim nabízí. Pokud patříte k příznivcům piva, zkuste se sním trochu pohrát... V této knize najdete 111 pivních receptů. Jednoduchá a chutná jídla, inspirována českou kuchyní. Základní ingrediencí každého receptu je pivo. Nejpopulárnější český nápoj, který má mnoho chutí i podob… Věřte nebo ne, ale i v divoké přírodě či na chatě u lesa s velmi špatným kuchyňským vybavením lze vyrobit mnoho chutných specialit. Autor knihy, zkušený kuchař i cestovatel, má pro vás připraveno mnoho tipů, jak si zpříjemnit někdy náročné, deštivé či jinak úmorné cestování něčím teplým a výtečným do žaludku. Tato kuchařka, plná snadných, rychlých a levných receptů, je určena především pro všechny (vysokohorské) turisty, poutníky, trekaře, vodáky či chataře a chalupníky, kteří mají k dispozici pouze ešus či kotlík (zdatnější z nich třeba i pánvičku) a k zatápění oheň, plynový vařič a maximálně gril. V úvodu se dozvíte mnoho užitečných informací o tom, které nástroje či nádoby si s sebou na cesty vzít, na které koření a jiné ochucovadlo jistě nezapomenout, i o tom, jak cestování snášejí některé potraviny ve vašem batohu. Následuje část zásadní, tedy receptová. V té najdete osvědčené cestovatelské polévky, vydatné vodácké předkrmy a chuťovky, vydatná poutnická jídla z jednoho hrnce a další hlavní chody (ty s použitím turistického salámu jsou samozřejmostí). Jídla masitá i bezmasá, vařená, opékaná i grilovaná. Šťastnou cestu a dobrou chuť! 'lf'
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný, jako nová
kniha | 139 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.