nakladatel | Pavla Momčilová - Medica Publishing |
---|---|
rok vydání | 2002 |
místo | Říčany |
stran | 78 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. (některé barev.) |
ISBN | 80-85936-42-9 (brož.) |
Knížka receptů a poučení o důležitých obilninách v lidské výživě. Na první pohled je znát, že autorka zdravou výživu denně přináší na rodinný stůl a že má s přípravou zdravých jídel velké zkušenosti. Jistě budete překvapeni, jaké množství výživově hodnotných a chuťově zajímavých teplých i studených pokrmů, pečiva, dezertů je možno připravit z ovesného a žitného zrna, vloček, šrotu a mouky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
Oves a žito ve zdravé kuchyni : teplé a studené pokrmy, pečivo - müsli - dezerty Autor: Peková, Andrea Místo vydání: Říčany Počet stran: 78 s. Rok vydání: 2002 Vazba: brožovaná Stav: dobrý Nakladatel: Pavla Momčilová - Medica Publishing Kategorie: Kuchař
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.