Kniha The Best of Apetit II. - 150 sladkých receptů - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Apetit
rok vydání 2017
vydání 1.
jazyk česky
místo Praha
stran 232
rozměry 28 cm
ISBN 978-80-87575-82-6 (váz.)

Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit. A samozřejmě jsme přidali i recepty úplně nové! Pomůžeme vám ve chvíli, kdyby budete řešit, jaký moučník upéct na neděli anebo čím se blýsknout na rodinné oslavě. S námi hravě zvládnete upéct koláče z kynutého těsta, třípatrový svatební dort i mistrovské kousky francouzské cukrařiny. Nechybí ani kapitola se sladkými jídly a návod na domácí zmrzlinu a dezerty z ní. S naší knihou bude váš život opravdu sladký! V kuchařce THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptů najdete tyto kapitoly: Na neděli Slavnostní kousky Z cukrárny Světové dezerty Sladká jídla Zmrzliny


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(27)
Holice, Hradec Králové, Pardubice-Staré Město
350 Kč

stav: velmi dobrý, jako nová

kniha 350 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  91 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Holice (Pardubice)  0 Kč
osobní předání – Hradec Králové  0 Kč
osobní předání – Pardubice-Staré Město (Pardubice)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 3 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy


Poslední navštívené (vypsat vše)