[text Radko Tobičík a kolektiv]
nakladatel | Sun |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 367 |
rozměry | 28 cm |
ISBN | 978-80-7371-278-5 (váz.) |
Na knižním trhu se konečně objevuje kuchařka, která při důrazu na českou, moravskou a slovenskou kuchyni obsahuje i mnoho návodů na přípravu dobrot řady dalších národů. Přitom z cizích kuchyní byly zařazeny pouze ty pokrmy, k jejichž přípravě jsou suroviny běžně dostupné na našem trhu. Předností knihy je rovněž skutečnost, že suroviny jsou vždy v záhlaví receptu uváděny v pořadí, v jakém je při vaření bereme do ruky. Většina receptů je doplněna i o krátkou poznámku odkazující na kulinářské nebo historické zajímavosti s příslušným pokrmem spojené
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.