Kniha Steaky - od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Paul Gayler ; fotografie Peter Cassidy ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Zemanová]

kniha Steaky od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou, Ikar 2011
nakladatel Ikar
rok vydání 2011
vydání Vyd. 1.
jazyk česky
místo Praha
stran 142
rozměry 24 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-249-1633-0 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(18)
Brno-město, Líšeň, Zábřeh
180 Kč

stav: Dobrý

kniha 180 Kč
Zásilkovna  100 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
osobní předání – Líšeň (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
osobní předání – Zábřeh (Ostrava, okr. Ostrava-město)  0 Kč
V krajním případě možnos zaslast za dodatečný poplatek.
(7345) TIP
129 Kč

stav: výborný stav, kniha může mít maximálně trochu ohnuté rohy

kniha 129 Kč
Zásilkovna  78 Kč
(144)
Vysočany
100 Kč

stav: Velmi dobrý

kniha 100 Kč
Zásilkovna  69 Kč
Balíkovna  59 Kč
osobní předání – Vysočany (Praha)  0 Kč
Každý den po telefonické nebo e-mailové domluvě
(3041)
200 Kč

stav: Velmi dobrý stav

T112

kniha 200 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  100 Kč
Zásilkovna  120 Kč
(57)
300 Kč

stav: jako nová, jednou čtená

kniha 300 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 200 Kč.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy